browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Правила

За да се чувстват  вашите деца спокойно и уютно при нас сме установили следните вътрешни правила:

 1. За да сме сигурни, че Вашето дете ще се чувства комфортно не само при нас, но и след като се прибере вкъщи е задължително децата оставяни в Детски клуб Марабу да бъдат видимо здрави и без признаци на настинка или друго заболяване. Служителите са в правото си по своя преценка да не приемат или да прекъснат престой на дете поради съмнения за заболяване.
 2. Служителите на клуба имат право да прекратят престоя на дете в случай, че проявява агресивност, емоционално неразположение и по този начин нарушава спокойната атмосфера и емоционалното състояние на останалите деца в клуба
 3. Влизането на родители в помещението за игра не е желателно.При деца под 3 г. се допускат придружители, но само с разрешението на служител на Детски клуб Марабу.
 4. Детето се предава само на родителят или придружителя, който го е оставил в детския клуб..
 5. Внасянето на храни и напитки от вън не се допуска. Възможно е внасянето на торта, но само със сертификат за качество
 6. Децата, оставени да играят в детския клуб трябва да бъдат с пантофи или по чорапи. Дрехите и обувките се оставят в обособените за целите места.
 7. Не се допуска внасянето на храна, напитки, необезопасени играчки и остри предмети.
 8. Служителите на детски клуб Марабу записват всяко дете за нашата картотека, като му правят личен картон със следната информация:
  # трите имена на детето
  # рождена дата
  # име и адрес на родителя(придружителя)
  # телефон за връзка
  # допълнителни изисквания към служителите на клуба ,относно-храна, напитки който могат да се дават на детето, смяна на пелени, физиологични нужди, алергии и други.

ПРАВИЛА ПРИ ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ДЕТСКО ПАРТИ:

1. Записване на дата и час за парти можете да направите по телефона или на място в клуба.
2. След записването на деня и часа на вашето парти е необходимо да потвърдите резервацията си , като оставите капаро.
3. Заявка и промени по поръчката на менюто се приема най-късно 4 дни преди датата на вашето парти.
4. Ние ви съветваме да планирате провеждането на парти поне 3 седмици по-рано от датата, която сте избрали, за да запазите удобния за вас час за празнуване.
 

Уверяваме Ви, че при спазването на тези правила, детето Ви ще се чувства комфортно при нас и ще му осигурим безопасни и интересни забавления.