browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Зали

Марабу детски клуб разполага с 3 различни зали за деца.

Първата зала Little Fox е предназначена за най-малките от 1 до 3 години.

В нея те могат да играят с  оригиналните немски играчки HABA – производителят на изобретателни играчки за любопитни умове“. Залата е достатъчно просторна и в нея има място както за по-тихите и послушни деца, така и за по-палавите и буйните. Тя се намира в непосредствена близост до залата за родители. Така вие можете да наблюдавате как се забавлява малкото ви съкровище и едновременно с това да се наслаждавате на спокойната и релаксираща атмосфера и да се отдадете и насладите на бутиковите изкушения, които предлагаме в нашето меню изкушения, които предлагаме в нашето меню – домашна бисквитена торта, морковена торта, лека шоколадова торта, чизкейк, мъфини с фондант, медени, лимонови и шоколадови сладки.

Втората е за по-палавите, тъй като в нея има достатъчно пространство, в което те могат да играят на джаги, да подскачат на батут, да играят на Xbox 360 Kinect /игра, която се управлява с тялото и е подходяща от 5 до 50 години.

Третата зала е мястото на детското въображение. Това е Арт залата, в която малчуганите могат да нарисуват керамична фигурка или пясъчна рисунка. Провеждаме тематични ателиета  по изобразително изкуство, приложни изкуства и четене.